Tuntud blogija Mallukas: Mul on lisaks uutele rindale ka uus armastus.

 Tuntud blogija Mallukas: Mul on lisaks uutele rindale ka uus armastus.

Mariann Treimann ehk Mallukas kinnitab uut suhet Gert Roosimäega, kes on ühtasi Hendrik Sal-Salleri uue pruudi eksmees. “Jah, minu uus peika on Gert!” kirjutab ta oma blogis.

 

Liigume siis uutelt tissidelt uute peikadeni. Nagu te ilmselt märganud olete, siis ma ei ole ta nime siin kõva häälega välja hõiganud, lihtsalt selle pärast, et noh…

 

 

Ma ei tea, kui te uue inimesega deitima hakkate, siis kas te helistate esimese asjana Õhtulehte, et tereeee, tahaks avalikult teada anda, et ma vb ajan ühe tüübiga liini. Ma arvan, et pigem mitte, onju. Aga me oleme siin nüüd natukene nurka aetud, sest Kroonika on juba poolteist kuud meilt kinnitust nõudnud, et kas mu uus peika on ikka Gert või ei ole.

 

 

Eks ma siis nüüd ütlen siis, et on jah. Me saime aru, et Kroonika teeb sellest mingi uudisnupukese ja kuna me olime suutnud sellest nii kaua kõrvale hiilida, siis oli üsna loogiline, et lõpuks teevad nad selle ära ka meie kommentaarita. Seega andsime neile paar vastust, neil olid sellised ägedad küsimused, nagu “kas see oli armastus esimesest silmapilgust???” ja muud nõmedused, mida pärast eriti imalaks ja ilgeks looks kokku keerata, aga okei, ma ei dissi. Inimesed teevad lihtsalt oma tööd, I guess. Igatahes ütlesid nad peale vastuste saamist mokaotsast, et ahjaa, btw, see on reedene kaanelugu, et te siis teaksite.

 

 

 

Jeesus, see on literally viimaseid asju, mida ma tahan. Kuskil kaanel külitada selle pärast, et… mul on uus peika. Seega mõtlesimegi, et fine, räägime siis siin suud puhtaks, selle asemel, et kuskilt netist pärast lugeda Kroonika kommentaaridest: “issand jumal, kes nad üldse on ja miks meid peaks huvitama, et nad koos on??!??!!?” Umbes nagu me ise kindlasti helistaks meediasse, et tereee, me hakkasime käima, pliis tehke kiirelt lugu. Aga no kui sa juba seda blogi loed, siis sind ilmselt huvitab ja tahad teada, kellega ma koos olen, eks 😀 Kuigi jah, need netikommid tulevad nagunii, aga mis sinna ikka teha. Eluke on selline.

 

Blogija Mallukas ehk Mariann Treimann teatas eelmine nädal oma blogis, et kavatseb rinnasuurendusoperatsioonile minna. Eile, 5.märts oligi see tähtis päev, mil kolme lapse ema endale uued tissid sai.

 

Mallukas avastas pärast operatsiooni, et tema postkast oli murekirjadest pungil ja kõik tundsid huvi, kuidas tal läheb.  “Olen elus, aga mis elu see on,” viskab Mallukas Instagrami story’des nalja. “Tegelt väga hullu ka ei ole, aga ma üsna kindel, et ma ka otsast lõpuni valuvaigisteid täis, seega ma pigem ei hõiska enne õhtut.”

 

Ta lisas, et liigutada ta siiski eriti ei saa ning tunne on täpselt selline nagu oleks vahepeal 500 kilost kangi tõsta üritanud.

 

Varasemalt on Mallukas oma blogis paljastanud, et laseb B-korvi vahetada suurema C-korvi vastu.

Loe ka: MALLUKA HIRM ON: Kellega ta Tinderis tutvub, on liiga väike varustus.

Loe edasi:  Tema  blogis

Seotud teemad