Naine küsib: mis nendel emadel viga on, et nad oma tittesid igale poole kaasa veavad?

 Naine küsib: mis nendel emadel viga on, et nad oma tittesid igale poole kaasa veavad?

Naine küsib: mis nendel emadel viga on, et nad oma tittesid igale poole kaasa veavad?

 

Olgu, ma ütlen kohe ära, ma ei ole ema ja ma vist ei peagi aru saama, aga ma ei saa tõesti aru nendest emadest, kes oma tittesid igale poole kaasa veavad. Küll kontorisse, küll kinno, küll… Igale poole ühesõnaga!

 

Mul tekib küsimus: kus nende laste isad on? Või äärmisel juhul vanavanemad? Ma mäletan, kui keegi tuntud inimene ütles, et naised ise tekitavad selle olukorra, et on oma tittede küljes kinni, sest iga kord, kui mees ütleb, et tema ei saa töölt ära tulla, et lapsele lasteaeda järele minna, siis naine ikka kuidagi pingutab ja saab ning nii vast juhtubki see olukord, et just naised peavad kogu oma elu laste nimel loovutama või kui elada tahetakse, siis peab igale poole koos lapsega tulema.

Loe edasi SIIT 

Seotud teemad