Eksklusiivintervjuu Brigitte Susanne Hundi poolt hüljatud mehega: Ron räägib suu puhtaks

 Eksklusiivintervjuu Brigitte Susanne Hundi poolt hüljatud mehega: Ron räägib suu puhtaks

Ron istub kurvalt tühjas toas. Põrand on täis märgi taskurätte ning õhk on kurbusest paks. Aga Ron ei ole allaandja. Ta avaldab eksklusiivselt vaid Lugejakiri.ee lehele oma versiooni suhtest Eesti rahvusliku aarde ning ka rahvuslooma ehk siis Brigitte Susanne Hundiga.

Roniga käis rääkimas Lugejakiri.ee suhtetoimetuse staarreporter Viina Lahemets.

Nii, Ron, räägi siis, mis täpselt juhtus?

 

(Ron teeb pika pausi, nuuskab nina ära ning alustab väriseval häälel.)

Ma isegi ei tea, kust alustada. Ma läksin nii poolteist aastat tagasi ühele peole ja seal oli üks neiu. Ta tuli kohe minu juurde ja ütles, et lähme minu poole. Mul on praegu käimas selline projekt, et ma seksin seitse korda päevas. Et äkki aitad mind?

 

Ma olin kui puuga pähe saanud. Nii tahaks noort inimest aidata, aga no mul on ju ka töö ja nii. Ütlesin siis, et ma tulen pooleks päevaks, sest muidu äkki trenni üldse ei jõua ja kodused hakkavad ka muretsema.

Läksimegi siis tema juurde. Istusime diivanile maha ja ma ei osanud midagi halba oodata. Ta võttis oma telefoni ja ütles, et ma teeks temast pilti. Ma olin lihtsalt keeletu, sest tal olid riided seljas. Aga no kuidas sa ikka teisel kohtumisel ei ütled? Tegin temast siis paarkümmend pilti, kolm Insta Storyt ja siis hoidsin veel kaamerat, kui ta rääkis oma jälgijatele otse-eetris sellest, kuidas ta nüüd toitub tervislikult ja enam mäkis ei käi.

 

Siis mu hakkas juba kiire ja ma nagu köhatasin, et äkki teeks selle asja ära, ma saaks hakata minema ja et kell on ka juba palju või nii.

Ma isegi ei julge küsida, et mis sai edasi?

Tean, endal on ka hirmus. Tal hakkas mingi telesaate võte või midagi ja ma ta tahtis, et ma ta sinna ära viiksin. Järgmisel päeval ta tahtis, et ma ta juba hommikul vara meikari juurde viiks. Ootasin siis seal autos tunnikese. Siis oli tal vaja minna küüned korda teha, viisin ta sinna ka. Ja nii see mu pool päeva läks. Kiitsin ennast, et olin ennast vaid pooleks päevaks lubanud. Tervet päeva ei kannataks keegi teda välja.

Mis sai edasi?

Siis ta tahtis, et ma hakkaks temaga üritustel kaasas käima. Ma ütlesin küll, et mul on vaid kaks ülikonda, aga ta ütles, et võib ka teksastega minna. Nii jõudiski meie „suhe” järgmisele tasandile. Sest iga kord kui meile mõni fotograaf lähenes, siis ma pidin teda suudlema. See oli iseenesest imelik, sest muidu me seda üldse ei teinud.

Küll need üritused olid tüütud, alati sama seltskond, halvad toidud või pidi üldse ise kõik joogid ostma. Siis ta hakkas uurima, et ega ta ei saaks minu juurde sisse kolida, et siis tal jääks rohkem raha kätte. Sest no ega ta ju kuskilt väga palju palka ei saanud. No no kas sa kujutad üldse ette, mis need meigid ja kleidid kõik kokku maksavad?

Loe edasi: Lugejakiri.ee

 (foto: BSH insta)

Seotud teemad